Ik ben Ruurd Portman

Oprichter van PIT

Ruurd Portman

Sinds 2015 richten we ons volledig op het begeleiden van digitale transformaties.

In die periode zag je de term digitale transformatie als hype-woord in alle media. Ik zag de grote consultancybureaus over elkaar heen buitelen om het onderwerp te claimen.

Ook zag ik dat ze eigenlijk niet zo goed weten wat ze ermee aan moeten. Je hoort vooral de grootse en meeslepende cases met hele hippe technologie.

Voor de meeste (middel)grote bedrijven (omzet 10 - 200 mljn) is de realiteit heel anders. Zij hebben moeite hun strategische doelen te bereiken doordat ze in de greep worden gehouden door een digitale knoop. 

Wij vinden dat alle bedrijven een kans verdienen succesvol te zijn in de digitale wereld. Daarom creëren we het digitale fundament voor (middel)grote bedrijven, zodat zij hun strategische doelen kunnen realiseren.

Kracht van het netwerk

Schaalbaar en veelzijdig

PIT is een klein maar krachtig bedrijf.

We maken gebruik van de kracht van ons netwerk.

We werken zo mogelijk met generalisten, zodat we ons team klein kunnen houden.

We werken indien nodig met specialisten waardoor we altijd de beschikking hebben over de juiste kennis.

shutterstock_1252917166
Jolanda van Zanen

Jolanda van Zanen

Directeur BAM Infra Energie & Water bv

"Ruurd is in staat een gedegen visie te vormen en deze te vertalen naar concrete stappen. Hij vervult verschillende rollen, van ontwerper/architect tot projectmanager (hij is denker én doener). Hierdoor kunnen resultaten snel gerealiseerd worden wat dan ook snel tot successen leidt in de bedrijfsvoering. Ik heb erg prettig samengewerkt met Ruurd."

 

Het project bij BAM Infra Energie & Water bv is genomineerd voor de Computable Award 2019 – ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf.

henk broeders

Henk Broeders

Voormalig directievoorzitter Jaarbeurs en Corporate Vice President Capgemini

"Ik 'recommend' Ruurd graag. Ik heb ervaren hoe Ruurd een zeer complex en lastig programma (volledige vernieuwing van het complete ICT landschap van een middelgrote organisatie, na jaren van stilstand) onder controle brengt en onder controle houdt. Niet alleen in financiële zin maar ook inhoudelijk. En belangrijker nog ook in doorlooptijd. Hij doet dat door een en ander realistisch te benaderen, vanuit een degelijke basis aan ICT-kennis en vaardigheden, maar ook vanuit een grote betrokkenheid bij de betrokken onderneming.
Daarnaast heb ik ervaren dat het prettig samenwerken is met Ruurd."

Meer weten?

Laten we kennismaken

Live of online

Scroll naar top